KKD: speelronde 7, waar iedereen weer gelijk staat

Vanavond staat speelronde 7 van de Keuken Kampioen Divisie op het programma waarin 9 wedstrijden te zien zijn in het altijd fijne schakelprogramma om 20:00. 

De wedstrijd uit de Eredivisie dat ook in het schakelprogramma zit wordt live uitgezonden op ESPN 2. Uit de KKD is NAC Breda - FC Emmen live te zien, wat eerst werd beoogd als topper is nu een fraaie kelderkraker met FC Emmen op plek 13 en NAC op plek 16. De koploper, Jong AZ speelt een uitwedstrijd tegen FC Den bosch dat 18e staat. Excelsior speelt op De Vijverberg tegen De Graafschap dat 9e staat. Jong Utrecht gaat op bezoek vanaf een derde plek naar Helmond Sport, zij staan op een 17e stek.

TOP Oss bezoekt vanaf plek 5 de club op plek 11, Roda JC. VVV Venlo reist af naar FC Volendam, ver uit elkaar maar op de ranglijst dichtbij, plek 8 en 6. FC Eindhoven bezoekt vanaf plek 7 MVV, dat 10e staat. Almere vinden we terug op plek 12, zij ontvangen Jong Ajax vanaf plek 15. De laatste en laagste wedstrijd op de ranglijst is FC Dordrecht - Telstar vanaf plek 19 en 20. 

De nummer 4, ADO Den Haag speelt maandag om 20:00 in Eindhoven tegen Jong PSV.