PSV speelt in leuke wedstrijd met Sociedad gelijk in eerste EL-wedstrijd

PSV heeft aan de eerste wedstrijd in de Europa League een gelijkspel overgehouden. In een zeer leuke wedstrijd tegen Real Sociedad werd het 2-2.

PSV kwam via Mario Götze na ruim een half uur op voorsprong. Na een fout van de doelman van de Baskische ploeg zette de Duitser op voorsprong, al konden de Eindhovenaren niet lang genieten en keek tien minuten na de openingstreffer al tegen een achterstand aan. Eerst maakte de Adnan Januzaj de gelijkmaker en daarna zorgde Alexander Isak voor de 1-2.

In de tweede helft kwam PSV sterk terug. Na een prachtige actie en steekbal van Götze maakte Cody Gakpo de 2-2. Ondanks de nodige kansen voor zowel PSV als Real Sociedad kwamen beide ploegen niet meer tot scoren, al was invaller Jordan Teze nog dichtbij met een hard afstandsschot.

In de andere wedstijd in deze groep won Monaco met 1-0 van Sturm Graz, over twee weken in Oostenrijk de volgende tegenstander van PSV.