Uitslag RKC Waalwijk - Vitesse

Vitesse heeft op bezoek bij RKC zijn tweede overwinning van het seizoen geboekt. In Waalwijk werd er met 2-1 gewonnen.

Vitesse kende een goede start van de wedstrijd en kwam binnen tien minuten op voorsprong toen Doekhi raak kopte uit een vrije trap van Wittek. In de loop van de eerste helft werd RKC sterker en beloning volgde na bijna een half uur, Bakari scoorde de 1-1. Ook daarna kreeg de thuisclub nog enkele kansen maar telkens stond keeper Schubert in de weg.

Ook na rust was de eerste kans voor RKC maar Bakari scoorde niet. Even later was het aan de andere kant wel raak en zette Ghobo Vitesse weer op voorsprong na een van richting veranderd schot. RKC kreeg nog wel een grote kans op de gelijkmaker via Kramer, hij punterde naast, maar gescoord werd er niet meer.

RKC Waalwijk

1 - 2

Vitesse

27' Bakari    8' Doekhi
 54' Gboho

Gele kaart: Büttner, Kramer, v.d.Venne, Vaessen, (RKC Waalwijk), Wittek, (Vitesse)

Stadion: Mandemakers Stadion, Waalwijk