Uitslag Cambuur - Go Ahead Eagles

Cambuur Leeuwarden heeft een ruime overwinning geboekt tegen Go Ahead Eagles. In Friesland nam Cambuur vlak na rust afstand van Go Ahead Eagles en zou uiteindelijk met 5-2 winnen.

Bij rust was het 1-1 tussen de beide ploegen. Luuk Brouwers had tien minuten Go Ahead Eagles op voorsprong gezet. In eerste instantie werd het doelpunt nog afgekeurd vanwege buitenspel, maar na het bekijken van de beelden telde het doelpunt alsnog. Op slag van rust zou Cambuur dankzij Tom Boere op gelijke hoogte komen.

Na rust was de wedstrijd binnen tien minuten beslist. In die tien minuten wist Cambuur maar liefst drie keer te scoren. Eerst maakte Boere zijn tweede goal van de avond en ook Marco Tol en Jamie Jacobs waren trefzeker. Een kwartier voor tijd maakte Tamás Kiss de vijfde van de avond voor de thuisploeg. Go Ahead Eagles deed nog iets terug tien minuten voor tijd in de naam van Iñigo Córdoba, maar verder kwam de ploeg niet uit Deventer.