Uitslag Heracles Almelo - NEC

Heracles Almelo heeft ook zijn derde wedstrijd in dit seizoen van de Eredivisie niet winnend weten af te sluiten. Heracles, dat tot nu toe eenmaal gelijk speelde en een keer verloor, verloor vanmiddag thuis in Almelo met 0-1 van NEC.

Heracles Almelo was in de eerste helft een stuk beter dan NEC, maar weet de vele kansen nog niet te verzilveren. Het dichtst bij een treffer was Vloet maar die raakte de paal met een afstandsschot. In de 41e minuut moest Heracles met een man minder verder, nadat Bakis zijn tweede geel van de wedstrijd kreeg na een opstootje met Márquez die geel kreeg.

NEC kwam goed uit de kleedkamers en kwam in de 50e minuut op voorsprong. Ali Akman kopte de bal van dichtbij in het doel. In het vervolg probeerde Heracles met tien man de gelijkmaker te forceren, maar gevaarlijk werden ze niet. In de 77e minuut kreeg NEC een strafschop na een overtreding van De La Torre. Bruijn miste echter vanaf de stip.