Feyenoord ondanks nederlaag naar groepsfase Conference League

Feyenoord heeft zich ondanks een nederlaag geplaatst voor de Conference League. In de return verloren de Rotterdammers met 3-1 van het Zweedse Elfsborg, maar doordat Feyenoord de eerste wedstrijd met 5-0 zijn zij zeker van de groepsfase.

Feyenoord had de eerste wedstrijd met 5-0 gewonnen en de return was dus een formaliteit. Bij rust keek Feyenoord tegen een 1-0 achterstand aan na een rake vrije trap van Johan Larsson. Vijf minuten na de rust kwam Elfsborg op 2-0 via Alexander Bernhardsson, maar de groepsfase zou nooit in de problemen komen voor de Rotterdammers. Zeker nadat Guus Til tien minuten na de 2-0 de aansluitingstreffer had gemaakt. Een kwartier voor tijd bepaalde Marokhy Ndione de einduitslag.