Seasons uitgebreid in NBA 2K22

2K heeft vandaag bekendgemaakt dat de Seasons uit MyTeam van NBA 2K21 dit jaar in meerdere gamemodi te vinden is. Spelers kunnen nu levelen in de City, Neighborhood en andere plekken om zo beloningen vrij te spelen na het bereiken van elk nieuw seizoensniveau zonder extra kosten.

NBA 2K22 Seasons vind je in MyCareer, MyTeam en de next-gen only 'The W Online', waar spelers het volgende kunnen doen:

  • Nieuwe content en beloningen door simpelweg zonder extra kosten te spelen, met elke zes weken nieuwe seizoenen;
  • Nieuwe muziek via 'First Fridays', waarin het hele seizoen elke vrijdag nieuwe nummers aan de soundtrack worden toegevoegd. Er zijn nieuwe en bestaande platenlabels om muziek van zowel opkomende artiesten als wereldberoemde muzikanten aan te bieden;
  • MyPLAYERs kunnen van top tot teen gaan in de WNBA-modus The W Online, uitgerust met de nieuwe beloningen van de Seasons, zoals kledingbundels, badges, nagellak en nog veel meer. Beloningen worden aan het begin van elk nieuw seizoen bijgewerkt en vernieuwd.

Seizoen 1 van NBA 2K22 zal worden gevuld met nieuwe manieren om de City en de neighborhood te verkennen, populaire tracks en hits, nieuwe kledingstukken en meer. Alle details van het eerste seizoen zijn in de blog van NBA 2K22 te vinden.

NBA 2K22 wordt op 10 september uitgebracht voor PlayStation 5 en PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One, Nintendo Switch en pc-platforms.

NBA 2K22 Seasons
NBA 2K22 Seasons