In de ring met WWE 2K22 vanaf maart 2022

Tijdens WWE's SummerSlam 2021 uitzending op 21 augustus onthulden 2K en Visual Concepts dat WWE 2K22 momenteel gepland staat voor een release in maart 2022, zo rond de "Road to WrestleMania".

In de bijbehorende trailer van WWE 2K22 zien we voor het eerst bewegende beelden in de game met onder andere Rey Mysterio, Roman Reigns, Goldberg, Bayley, Bobby Lashley, Drew McIntyre, The Miz, Sheamus, Shinsuke Nakamura, Rhea Ripley, Finn Bálor, Ricochet en Kane.

WWE 2K21 is overgeslagen na het bugfeest dat WWE 2K20 heette en de oude ontwikkelaar Yuke van het toneel verdween om een AEW-game te gaan maken. Daardoor heeft het ontwikkelteam van Visusal Concepts een extra jaar gehad om aan WWE 2K22 te sleutelen. De makers beloven een nieuwe besturing en sterk verbeterde graphics met een vernieuwde engine. Als onderdeel van het ontwikkelingsproces van de game heeft 85% van het in-game roster deelgenomen aan gezichtsscans voor realistische en bijgewerkte personagemodellen en zijn er meer dan 3.400 nieuwe animaties vastgelegd. Meer details worden in januari 2022 bekendgemaakt.