Uitslag Sparta - Heracles

Sparta en Heracles Almelo hebben op Het Kasteel de punten gedeeld. Door het gelijkspel hebben beide ploegen nu één punt na twee wedstrijden.

Sparta ging het beste van start en was in de beginfase ook dicht bij de openingstreffer, alleen een inzet van Laros Duarte ging op de lat. Vijf minuten voor rust kwam Sparta dan toch op voorsprong. Uit een hoekschop wist Bart Vriends te scoren en ging de thuisploeg rusten met een 1-0 voorsprong.

Waar Heracles het in de eerste helft het moeilijk had met Sparta kwam het in de tweede helft beter voor de dag. Na een kwartier in de tweede helft was Heracles via Rai Vloet al dicht bij de 1-1, maar de inzet van de aanvallende middenvelder eindigde op de paal en uit een rebound wist Heracles ook niet te scoren dankzij goed optreden van de Sparta-doelman.

Burgzorg lukte het in de slotfase wel om te scoren. De aanvaller moest op de bank beginnen, maar tien minuten na zijn invalbeurt zorgde hij voor de gelijkmaker en deelde Sparta en Heracles de punten, waardoor beide na twee speelrondes op één punt staan.

Sparta Rotterdam

1 - 1

Heracles Almelo

40' Vriends    77' Burgzorg

Gele kaart: V.v.Crooy, (Sparta Rotterdam), Vloet,Fadiga, (Heracles Almelo)

Stadion: Spartastadion Het Kasteel, Rotterdam
Toeschouwers: 7.000
Arbiter: Nijhuis