FOK! Wat een weer: matig

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Vandaag is er veel bewolking en komt er vooral in de noordelijke helft van het land geregeld (mot)regen of een enkele bui voor. In het zuiden blijft het vrijwel overal droog. De zon laat zich vrijwel nergens zien. De maximumtemperatuur ligt rond 19°C. De west- tot zuidwestenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.

In de nacht naar vrijdag is het half tot zwaar bewolkt en is er kans op een bui. De minimumtemperatuur komt uit op zo'n 14°C en de zuidwestelijke wind is zwak, langs de kust matig.

Vrijdag overdag is er vrij veel bewolking, maar vooral in de middag kan ook de zon soms even doorbreken. In de ochtend is het op de meeste plaatsen droog, maar in de middag kan er lokaal een bui tot ontwikkeling komen. De maximumtemperatuur ligt rond 21°C. De zwakke tot matige wind komt eerst uit zuidwest maar draait in de loop van de dag naar een noordwestelijke richting. (Bron: KNMI)

Prachtige zonsondergang in Marburg(D)  (Foto: qltel)
Prachtige zonsondergang in Marburg(D) (Foto: qltel)

 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.