De Keuken Kampioen Divisie is weer begonnen!

Gister is de bal weer gaan rollen in de Keuken Kampioen Divisie met 3 nieuwe clubs die zijn gedegradeerd uit de Eredivisie. FC Emmen, dat gister al speelde, ADO Den Haag en VVV Venlo in plaats van Kampioen SC Cambuur, Go Ahead Eagles en NEC. FC Emmen speelde in de eerste wedstrijd op bezoek bij Telstar 1-1 gelijk in een tweederde gevuld stadion. 

FC Dordrecht kreeg Jong PSV op bezoek en speelde ook met 1-1 gelijk. FC Den Bosch won met 2-0 van Helmond Sport en Excelsior verloor thuis van TOP Oss. FC Volendam, dat net als FC Emmen titelkandidaat is liet ook punten liggen, bij FC Eindhoven werd het 2-2.

Vandaag om 16:30 trapt De Graafschap af tegen Roda JC, ook De Graafschap is een van de vele titelkandidaten. Zondag komen de twee andere nieuwe clubs in actie: ADO Den Haag krijgt om 12:15 Jong Ajax op bezoek en VVV Venlo ontvangt NAC Breda om 14:30, ik denk dat dit het mooiste affiche zal zijn deze week. Maandag om 20:00 sluiten we de eerste ronde af met Jong FC Utrecht - MVV Maastricht en Jong AZ ontvangt de laatste titelkandidaat; Almere City FC.