Marvel's Avengers gratis te spelen van 29 juli tot 1 augustus

Square Enix kondigt aan dat Marvel’s Avengers van 29 juli tot 1 augustus gratis beschikbaar komt om te spelen op PlayStation, pc (via Steam) en Stadia. Dit ter ere van de start van het zomer-blockbuster-seizoen en de permanente release van de multiple-hero-feature in de game. Een vergelijkbare all-access komt in de komende maanden ook op Xbox-consoles beschikbaar.

De multiple-hero-feature zagen we even in actie in april als onderdeel van het Tachyon Anomaly-evenement. Hierdoor kunnen spelers voor elke online-multiplayer-missie teams vormen met meer dan één exemplaar van dezelfde superheld, waardoor de matchmaking sneller en makkelijker verloopt.

Tijdens het all-access-weekend kan iedereen die de volledige game eens wil proberen hem gewoon downloaden in de digitale winkel van het betreffende platform. Wanneer spelers na afloop van de all-access-periode besluiten Marvel's Avengers op hetzelfde platform te kopen, behouden ze alle aankopen die ze deden en vorderingen die ze tijdens het all-access weekend maakten.

"Met ons eenjarig jubileum in zicht, is er nooit een beter moment geweest om samen te komen in Marvel's Avengers. Spelers die nu instappen krijgen acht helden, een schat aan content voor één en meerdere spelers, doorlopende evenementen en meer", aldus Scot Amos, co-studiohoofd bij Crystal Dynamics. "Bovendien komt de War for Wakanda-uitbreiding in augustus, dus is dit een geweldige kans om te beginnen, zodat je tegen die tijd klaar bent om als Black Panther te spelen en met de rest van de Avengers tegen Klaw te strijden."

Het all-access weekend is beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, pc (via Steam) en Stadia in alle regio's waar de game beschikbaar is. Tijdens het all-access weekend zijn alle onderdelen van Marvel's Avengers beschikbaar, inclusief de Reassemble-campagne, het doorlopende Avengers Initiative en de Operations van Kate Bishop en Hawkeye.