Zingende koeien met De Sims 4 Landelijk Leven

Electronic Arts en Maxis hebben aangekondigd dat De Sims 4 Landelijk Leven verkrijgbaar is voor pc/Mac via Origin en Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One. Om die reden heeft indie-rockband Japanese Breakfast een speciale muziekvideo van hun hitsingle Be Sweet gemaakt. Samen met leadzangeres Michelle Zauner brengt een kudde koeien een serenade in het Simlish.

De Sims 4 Landelijk Leven leidt spelers naar het stadje Henford-on-Bagley, waar ze een keuze kunnen maken uit allerlei manieren om van het plattelandsleven te genieten. Sims kunnen hun eigen producten telen voor verse maaltijden, dieren grootbrengen en er vriendschappen mee sluiten, de plaatselijke bewoners leren kennen en vele nieuwe manieren vinden om in contact te komen met de natuur.

"Met De Sims 4 Landelijk Leven geven we spelers de mogelijkheid om creatief te zijn met hoe ze contact maken met hun omgeving en het dorpsleven optimaal te omarmen", zegt Antonio Romeo, Lead Producer van De Sims 4 Landelijk Leven. "Landelijk Leven biedt een rustgevende en charmante plattelandservaring, omgeven door weelderige schoonheid en snoezige diertjes. Het is een van de meest heilzame ervaringen die ik ooit heb gehad met het spelen van De Sims 4. Ik kan niet wachten om te zien hoe de Sims van spelers hun plattelandsleven beleven."