EA kondigt GRID Legends aan

Uitgever Electronic Arts en ontwikkelaar Codemasters hebben GRID Legends aangekondigd voor PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One en pc. Het wordt uitgebracht in 2022.

Er is een verhaalmodus toegevoegd, maar natuurlijk kunnen we vooral racen. Er zijn meer dan 130 routes, waaronder circuits zoals Brands Hatch en Indianapolis, GRID-stadscircuits zoals San Francisco, Parijs en meer. Je kunt uit meer dan 100 voertuigen kiezen, van klassieke toerwagens tot eenzitters en stadiontrucks. Alle auto's zijn ook te upgraden. De game heeft ook een Race Creator waarmee spelers voertuigen van verschillende klassen kunnen selecteren en offline en online op alle circuits kunnen racen.

"GRID Legends combineert alles waar onze spelers van houden en voegt nog meer opwindende racefuncties toe, waaronder onze nieuwe epische verhaalmodus", zegt GRID Legends-director Chris Smith in een persbericht. "We geven spelers meer variatie en keuze, of dat nu het creëren van hun ultieme races is met behulp van onze race creator of het terugbrengen van de door de community aangevraagde Drift-modus. Dit is nog maar het begin van de reis en we kunnen niet wachten om de komende maanden meer te onthullen."