FOK! Wat een weer: droog en zonnig

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Vanochtend wisselen wolkenvelden en zon elkaar af. In de middag lost de meeste bewolking op en schijnt vooral in het westen en midden de zon volop. Vanavond komt er in het noorden weer bewolking van zee binnendrijven. De middagtemperatuur loopt uiteen van 20°C in het noordelijk kustgebied tot lokaal 25°C in het zuiden. De wind is noordelijk en zwak, langs de kust en boven het IJsselmeer matig.

In de nacht naar vrijdag is het in het noorden overwegend bewolkt, elders is het helder en kan er een enkele mistbank ontstaan. Het blijft droog en de minimumtemperatuur ligt tussen 11°C in het zuidoosten tot 15 °C in het noorden. De noordelijke wind is overwegend zwak.

Vrijdag overdag is er in het zuiden vrij veel zon. Elders is het in de ochtend bewolkt en breekt in de middag de zon soms door. Het blijft overwegend droog en de middagtemperatuur ligt tussen de 20°C in het noorden en lokaal 25°C in het zuiden van het land. De wind komt uit richtingen tussen noordwest en noordoost en is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Het is de laatste dagen rustig weer (Foto: qltel)
Het is de laatste dagen rustig weer (Foto: qltel)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.