FOK! Wat een weer: droog

weerbanner (Foto: FOK.nl)

In de ochtend zijn er vooral in het noorden nog wolkenvelden, maar geleidelijk komen daar steeds meer opklaringen. Elders is er vrij veel zon en het blijft overal droog. De middagtemperatuur varieert van 22°C op de Wadden tot lokaal 27°C in het zuidwesten. De zwakke, aan zee en op het IJsselmeer matige wind draait in de loop van de ochtend en middag naar west tot noordwest, in het zuidoosten naar noord.

In de nacht naar donderdag blijft het overal droog en zijn er wederom vooral in het noorden wolkenvelden, in de rest van het land is het vrij helder. Lokaal kan er weer een enkele mistbank ontstaan. De wind wordt noordelijk en is boven land zwak, vlak aan zee matig. De minimumtemperatuur ligt rond de 14°C.

Donderdag zijn er uitgebreide perioden met zon en droog. In de avond kan er in het noorden wel bewolking van zee binnendrijven. De middagtemperatuur ligt rond de 23°C, in het zuiden kan het kwik nog tot rond of net boven 25°C uitkomen. De wind is overwegend noordelijk en boven land zwak tot matig, aan zee matig. (Bron: KNMI)

Aan zee (Foto: FOK!)
Aan zee. (Foto:FOK!)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.