Het is al Kerst in We Were Here Together

Het is tot nu toe een matige zomer dus laten we het jaar maar voor het grootste gedeelte overslaan moet de maker Total Mayhem Games hebben gedacht, want vandaag is het al kerst in de game We Were Here Together. Het event 'Christmas in July' is namelijk vandaag gestart. Het is gratis te spelen voor iedereen op pc, PlayStation en Xbox.

Er is tijdelijk een nieuwe puzzel toegevoegd aan de game, deze is beperkt beschikbaar tijdens het event. De kerst is weer afgelopen op 26 juli. Om iedereen in de kerstsfeer te krijgen is er vanaf vandaag ook een demo beschikbaar voor het eerste hoofdstuk van We Were Here Together op de eerder genoemde platformen zodat je het event ook mee kunt maken.

In We Were Here Together zijn twee spelers Antarctische ontdekkingsreizigers die een mysterie op het spoort zijn rond het rijk van Castle Rock. Omdat ze het grootste deel van de tijd gescheiden zijn, zullen beide spelers verschillende gebieden moeten verkennen. Elke puzzel vereist teamwork om op te lossen. Allerlei asymmetrische puzzels geven beide spelers andere informatie, en dagen de spelers uit om met elkaar te praten om erachter te komen welke informatie ze beide hebben en hoe dit tot een oplossing kan leiden.