Star Wars: The Old Republic krijgt Legacy of the Sith-uitbreiding

Ter ere van het aanstaande tienjarig-jubileum van Star Wars: The Old Republic heeft BioWare de uitbreiding Legacy of the Sith onthuld. Er worden in deze uitbreiding een nieuw verhaal, de nieuwe feature Combat Styles en diverse quality of life-upgrades toegevoegd.

Legacy of the Sith stuurt spelers op een militaire campagne om een belangrijke planeet voor hun factie veilig te stellen terwijl ze het plan van Darth Malgus, de rebelse Sith, ontrafelen. Het avontuur reikt naar de uithoeken van een galaxy far, far away, waaronder de aquatische planeet Manaan. Daarnaast verhoogt de grote update de level cap tot level 80 en introduceert het een Flashpoint die zich afspeelt in een bergtombe op de afgelegen planeet Elom en een Operation in de overblijfselen van een onderzoeksstation in de verre ruimte.

Met Combat Styles kunnen spelers onafhankelijk een specifiek klasseverhaal kiezen en dit combineren met skills van andere gerelateerde tech- of force-klassen. De character creation is dan ook vernieuwd. Daarnaast zijn er updates op het gebied van items en loadouts te verwachten.

Star Wars: The Old Republic - Legacy of the Sith