Raadslid Henri-George Moïze heet gewoon Henk

Raadslid Henri-George Moïze de Chateleux heeft lange tijd de schone schijn gehouden in de gemeenteraad van Doetinchem. Hij heet eigenlijk gewoon Henk. Dat dit raadslid liegt over zijn identiteit is natuurlijk niet vreemd. Henk wordt namelijk vaak geassocieerd als de partner van Ingrid en dat is iets wat niet past bij Henri-George Moïze de Chateleux.

Henk en Ingrid zijn tenslotte gewone burgers terwijl Hendrik Leopold George (zoals hij volgens zijn familie werkelijk heet) een hele bijzondere man is. Zo is hij er bijvoorbeeld van overtuigd dat hij klinisch psycholoog is in een Frans ziekenhuis. Waarschijnlijk heeft hij nooit door gehad dat hij aan de verkeerde kant van de tafel zat. Daarnaast is hij er van overtuigd dat hij uit een gezin van acht kinderen kwam, waar hij de enige van is die nog leeft.

Zijn familie geeft aan dat dit verhaal onzin is en dat hij slechts 2 broers en 2 zussen heeft die op één na nog allemaal leven. Het verhaal klinkt eigenlijk te bizar voor woorden, maar Henk is in ieder geval wel raadslid in Doetinchem voor zijn eigen partij Lokaal Belang Doetinchem. Dat politici liegen komt wel vaker voor, dus eigenlijk voldoet hij verder volledig aan de verwachtingen om een "goed" raadslid te zijn. Toch heeft hij besloten te stoppen met het raadswerk nadat zijn ware identiteit naar buiten kwam.