Solstice of Heroes keert terug in Destiny 2

Op 6 juli keert Solstice of Heroes terug in Destiny 2. Het event is voor iedere speler gratis bij te wonen en duurt een maand. Guardians kunnen afreizen naar de European Aerial Zone om bazen te verslaan en caches te openen, op jacht naar klassespecifieke-armor die kan worden geüpgraded met een darkness-banishing glow en nog veel meer andere loot.

Iedere dag van het evenement krijgt een element toegewezen en guardians moeten hun aanvallen aanpassen aan het dagelijkse element om de vier unieke elementaire buffs op te laden. Ook zijn er speciale Prism-dagen. Op deze dagen kunnen Guardians alle vier de buffs opladen, maar ze kunnen er maar één tegelijk activeren.

Naast de klassespecifieke-armor introduceert Solstice of Heroes dit jaar een nieuwe Legendary Shotgun, een Exotic Ghost Shell, een Embleem en Solstice-pakketten vol met goodies. Eververse biedt universele Glowing Ornaments aan voor Silver of Bright Dust. Deze Ornaments worden afgestemd op de subklasse waarmee de Guardian is uitgerust. Er kunnen ook nieuwe schepen, Sparrows en cosmetica worden verzameld en spelers kunnen bovendien een nieuw embleem verdienen door de inleidende Solstice of Heroes quest te voltooien. Als je de laatste Solstice-armor set hebt voltooid, dan wordt het exclusieve Solstice of Heroes-shirt van 2021 ontgrendeld in de Bungie Store.

Solstice of Heroes vindt plaats van 6 juli tot 3 augustus.