Het boerenleven is te beleven in De Sims 4

Electronic Arts en Maxis hebben een nieuwe gameplay-trailer uitgebracht voor de Expansion Pack De Sims 4 Landelijk Leven, dat vanaf 22 juli verkrijgbaar is voor pc, Mac en consoles.

De Sims 4 Landelijk Leven leidt spelers naar het stadje Henford-on-Bagley, waar ze een keuze kunnen maken uit allerlei manieren om van het plattelandsleven te genieten. Sims kunnen hun eigen producten telen voor verse maaltijden, dieren grootbrengen en er vriendschappen mee sluiten, de plaatselijke bewoners leren kennen en vele nieuwe manieren vinden om in contact te komen met de natuur.

In de trailer komen alle leuke nieuwe dingen die het platteland te bieden heeft aan bod. Een babbeltje met de plaatselijke bewoners onder het genot van een sapje in Het Witte Paard, het uitproberen van 16 soorten jam, genieten van een picknick en uitoefenen van de nieuwe borduurhobby. Spelers kunnen hun Sims ook aanmoedigen om van het land te leven door naar hun eigen eten op zoek te gaan voor een echte plattelandsstijl met de uitdaging 'Eenvoudig eten'. Daarnaast kunnen ze hun topproducten inleveren bij de Finchwick Braderie in ruil voor beloningen. Dieren rennen overal in Henford-on-Bagley rond, wat ervoor zorgt dat je Sims kippen in het kippenhok houden voor kakelverse eieren, bevriend raken met koeien voor melk of lama's grootbrengen voor wol.

De De Sims 4 Landelijk Leven Expansion Pack is vanaf 22 juli verkrijgbaar voor € 39,99.