FOK! Wat een weer: zweten!

weerbanner (Foto: FOK.nl)

De zon schijnt uitbundig, later drijft er in het noorden ook af en toe wat bewolking over. Het blijft droog. In de kustgebieden wordt het 20 tot 24°C, elders wordt het zomers warm met lokaal 29°C in het zuidoosten. De zwakke tot matige wind is eerst zuidelijk, wordt west in de middag en noord in de avond.

In de nacht naar dinsdag komt er op veel plaatsen sluierbewolking voor en van het noordwesten uit wordt het geleidelijk wisselend bewolkt. De minima liggen tussen 9°C in het noorden en 17°C in de kustgebieden. De zwakke, langs de westkust mogelijk matige, wind komt uit noord- tot noordoostelijke richtingen.

Dinsdagochtend is er vooral boven het midden en zuiden op veel plaatsen bewolking aanwezig. Elders is aanvankelijk sluierbewolking aanwezig, waar de zon geleidelijk steeds beter doorheen komt. In de middag komt er steeds meer zon. Het blijft vrijwel overal droog. In de kustgebieden wordt het 20 tot 22°C, in het zuiden en zuidoosten lokaal 26°C. De zwakke tot matige wind is eerst noord- tot noordoostelijk, en draait in de avond geleidelijk naar oost.

De voetje omhoog na een dag thuiswerken onder de blauwe lucht (Foto: Charged)
De voetjes omhoog na een dag thuiswerken onder de blauwe lucht (Foto: Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.