House of Ashes releasedatum en collectors edition onthuld

House of Ashes, de aankomende game in The Dark Pictures Anthology, verschijnt op 22 oktober 2021 op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

Irak, 2003. In de schaduw van het Zagros-gebergte komt een militaire eenheid onder vuur te liggen van Iraakse troepen. Het resulterende vuurgevecht veroorzaakt een aardbeving waarbij beide kanten in de ruïnes van een begraven Sumerische tempel vallen. Nu alle communicatie is verbroken, zitten onze protagonisten gevangen in een angstaanjagende onderwereld, waarin ze moeten navigeren om te ontsnappen, zich niet bewust dat iets ouds en kwaads is ontwaakt in de schaduw en een nieuwe prooi heeft gevonden om op te jagen.

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes zal beschikbaar zijn in Standard- en Pazuzu-edities en zal ook worden opgenomen in de aankomende Triple Pack-bundel.

  • De Pazuzu-editie bevat het spel House of Ashes, de Pazuzu Edition box, een exclusieve onderwereld monster figurine (9x9x10cm), een metalen Eclipse-pin, exclusieve art print, stickers en toegang tot de pre-order bonus: Curator's Cut.
  • Het Triple Pack is een bundel met Man of Medan-, Little Hope- en House of Ashes-games. Het bevat ook een steelbook met 4 discs, een stoffen landkaart van Dark Pictures, 3 pins van The Dark Pictures en toegang tot de pre-orderbonus: Curator's Cut.
  • Pre-orderbonus: Day One-toegang tot The Curator's Cut, waarmee je toegang hebt tot voorheen niet-beschikbare scènes met verschillende speelbare personages en resultaten.

Meer over de game kun je in onze preview lezen.

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes - Pazuzu Edition (Foto: Bandai Namco)