FOK! Wat een weer: droog en steeds zonniger

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Vanochtend lossen de eventuele mistbanken snel op en kan er in het oosten nog bewolking voorkomen. Vanmiddag zijn er zonnige perioden afgewisseld met enkele stapelwolken. Het blijft droog en de maximumtemperatuur loopt uiteen van 17°C op de Wadden tot lokaal 24°C in het zuiden. Er staat een zwakke, langs de kust matige, noordenwind.

In de nacht naar dinsdag is het helder, mogelijk dat in het noordelijk kustgebied mist van zee binnen drijft. Elders zou zich een enkele ondiepe mistbank kunnen vormen. Het blijft droog en het koelt af naar ongeveer 11°C. De wind is zwak uit uiteenlopende richtingen.

Dinsdag overdag wisselen zon en stapelwolken elkaar af. Het blijft wel droog met een maximumtemperatuur van 20°C aan de kust tot ongeveer 24°C in het zuidoosten. De wind blijft zwak en komt uit uiteenlopende richtingen. (Bron: KNMI)

Zonsondergang aan 't IJ in Amsterdam (Foto: DJMO)
Zonsondergang aan 't IJ in Amsterdam (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.