FOK! Wat een weer: broodje warm vlees weer

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Hallo dames, heren en hetjes! 

Warm, dat is het de laatste dagen maar het zal minder worden van het weekend. Vanochtend regent het in het noorden soms stevig door en is er kans op onweer. Deze regen trekt snel noordwaarts weg. Elders is het bewolkt en op de meeste plaatsen droog. Vanmiddag zou de zon af en toe tevoorschijn kunnen komen. In het noordoosten is er dan kans op een stevige onweersbui met hagel en veel regen. De maxima liggen tussen 16°C aan de kust en 22°C plaatselijk in het noord(oost)en. De noordwestelijke wind is zwak tot matig, aan de kust en op het IJsselmeer soms vrij krachtig.

In de nacht naar zondag is het bewolkt, in het noordoosten kan nog wat regen vallen. De minima liggen rond 13°C. De wind is noordwestelijk en overwegend matig.Zondag begint de dag op veel plaatsen met bewolking. In de loop van de dag komen er van het westen uit zonnige perioden. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De maxima liggen rond 20°C. De wind is matig en komt uit een noordwestelijke richting. (Bron: KNMI)

prachtige zonsondergang in Egmond aan zee (Foto: DJMO)
Prachtige zonsondergang in Egmond aan zee (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.