FOK! Wat een weer: morgen kans op onweer

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Het is overwegend bewolkt en een enkele lokale lichte bui is niet uitgesloten. De minima lopen uiteen van 5°C in het noordoosten tot 8°C in het zuiden. De wind is zwak en komt uit uiteenlopende richtingen.

Zaterdag overdag is het half tot zwaar bewolkt en vooral in de middag komen er buien voor, in het noorden later mogelijk met onweer en hagel. De maxima lopen uiteen van 12°C langs de kust tot 16°C in het oosten bij een matige zuidwestenwind. In de ochtend is de wind in het noorden nog zwak en variabel.

In de nacht naar zondag is het wisselend bewolkt en komen er nog steeds enkele buien voor. De minima liggen rond 8°C bij een matige, langs de zuidwestkust (vrij) krachtige zuidwestenwind.

Zondag overdag trekken er talrijke buien van zuidwest naar noordoost over het land, met daarbij vooral in de middag kans op onweer, hagel en windstoten tot 60 km/u. De zuidwestenwind is matig, langs de kust mogelijk af en toe vrij krachtig. Met middagtemperaturen van 13°C in het noordwesten en 15°C in het zuidoosten blijft het koel voor de tijd van het jaar. (Bron: KNMI)

Viooltjes op een brug  (Foto: FOK!)
Viooltjes op een brug (Foto: FOK!)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.