Uitslag PSV - PEC Zwolle

PSV is met nog een speelronde te gaan al zo goed als zeker van de tweede plaats en dus deelname aan de voorronde van de Champions League. De Eindhovenaren wonnen met 4-1 van PEC Zwolle.

PSV kwam op voorsprong door een eigen doelpunt van PEC. Doelman Mous wilde een terugspeelbal van Nakayama met de buitenkant van de voet aannemen, maar liet de bal zo over zijn voet in het doel rollen. PSV verdubbelde de voorsprong in de 29e minuut nadat Malen op aangeven van Vertessen zijn 19e goal van dit seizoen maakte. En vijf later was het Vertessen die uit de draai de 3-0 binnenschoot.

In de 55e minuut was het Eran Zahavi dat PSV op 4-0 zette. Een kwartiertje later deed PEC iets terug nadat Pherai een zwakke pass van Van Ginkel onderschepte en het daarna afmaakte. Vlak voor tijd zorgde invaller Lagsir voor de eindstand.