FOK! Wat een weer: rustig, morgen verandering van fronten

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Beste lezers,

Het was helemaal niet zo'n slechte dag vandaag. In de ochtend viel hier en daar nog een klein buitje, vlak boven de rivieren trok een regengebied naar het oosten wat zo'n 5mm neerslag opleverde. Arcen spande de kroon, net als bij warmte met de hoogste neerslagsom: 14,8mm. 

Inmiddels wordt de bewolking overal wat minder, in het noordoosten kan lokaal nevel of mist ontstaan. Ook kan het nog koud worden, tegen het vriespunt in het oosten. De wind neemt af van matig tot zwak.

Morgen begint eerst nog zonnig maar er gebeurt van alles in de atmosfeer en dat gaan we merken: vanuit het zuidwesten gaat het tegen het eind van de ochtend regenen, de aankomst van een warmtefront dat we zondag zeker gaan merken maar dat lees je morgen van mijn collega. De maximumtemperaturen liggen tussen de 11 graden celcius in het noordoosten tot aan 16 in het zuiden op het einde van de dag. 

Ik wens u allen een mooie dag toe!

Ook in het vondelpark was het koud maar zo nu en dan heerlijk (Foto: DJMO)
Ook in het Vondelpark was het koud maar zo nu en dan heerlijk (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.