FOK! Wat een weer: mini-depressie

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goedenavond!  

Maandag was de zoveelste dag op rij met zon en vrij lage temperaturen. Maak ik me verder niet druk om.

Vannacht koelde het weer flink af, in het noordoosten kon  het weer een graadje of 2 gaan vriezen. Later komen er misschien iets meer wolkenvelden het noorden aandoen.

Vandaag : Ik val niet in herhaling. Dat weiger ik. Nou, vooruit. De temperaturen lopen iets op. Alleen op de Wadden is een dikke jas nog wel nodig met 10 graden. In het midden wordt het een graad of 14 en in het zuiden zit een 16 of 17 graden er wel in. Verder is het zonnig.

Ondanks het zonnige weer ligt er toch een mini-depressie in de buurt. Op het noorden van de Noordzee en en Engeland zou dit dingetje misschien wat lichte regenbuitjes kunnen geven, maar de kern van het hogedrukgebied ligt derma

Zware regen-en onweersbuien vinden we trouwens in delen van Spanje en Portugal. 

Woensdag zijn de wijzigingen erg gering.

Donderdag kan wel eens interessant worden. Er bestaat een kans dat er dan eindelijk weer eens wat regen gaat vallen. Alleen de modellen zijn het niet eens over de exacte locaties en hoeveelheden. Deze liggen tussen de 0 en 50 mm. Het ene model laat alles in Zeeland vallen, terwijl het andere model alles in het noordoosten laat gebeuren en Zeeland en de westkust droog blijven.

Ik zal het volgen!

Fijne dag morgen!  

Nog meer tulpen (Foto: Pukeko)
Deel 2 van de tulpen langs het Noord-Hollands kanaal. Ook dit is een heel fraaie foto. (Foto Pukeko)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.