Uitslag FC Twente - FC Utrecht

FC Utrecht heeft in een leuk met FC Twente met 1-2 gewonnen, dat na 5 oktober niet meer wist te winnen in Enschede.

Na een half uur spelen kwam FC Twente terecht op een 1-0 voorsprong dankzij Danilo, die zijn vijftiende treffer van het seizoen maakte voor de ploeg uit Enschede. Na de rust gaf Twente het in het eerste kwartier van de tweede helft de wedstrijd volledig uit handen. Eerste maakte Sander van de Streek de gelijkmaker en niet veel later zorgde Gyrano Kerk voor de 1-2. Van der Streek kreeg ook nog een grote kans op 1-3, maar hij schoot een penalty over.

Door de zege stijgt FC Utrecht naar de zesde plaats. Utrecht klimt ten koste van FC Groningen naar de zesde plek en is bijna zeker van de play-offs. Twente staat nu op de negende plaats.

FC Twente

1 - 2

FC Utrecht

28' Danilo    49' v.d.Streek
 55' Kerk

Gele kaart: Drommel, Pierie,Oosterwolde, (FC Twente), Elia,Janssen, v.d.Maarel, (FC Utrecht)

Stadion: Grolsch Veste, Enschede
Toeschouwers: 4.000