FOK! Wat een weer: een dagje lente

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Even leek het er op dat we volgende week prachtig lenteweer zouden krijgen met 15+ graden. Toen weer niet. Nu weer soort van wel. De lange termijn ziet er nog altijd saai uit. Ik kijk liever naar morgen, al was vandaag op zich ook prima te doen. De lentewarmte was al iets te voelen als de zon scheen en er even geen wind was, want er was best wel wat bewolking vandaag. 

Die bewolking zal vanavond ook nog even blijven. In het zuidoosten is de zon nog te spotten. In het zuiden komen enkele buien voor en zelfs.. omweer! De wind is zwak tot matig aan de kust, de temperatuur vanavond zal zo rond de 10 graden zijn naar aanloop van de volgende dag. Morgen dus.

Dat begint in de nacht met flinke opklaringen, in het zuiden kan een mistbank ontstaan. De minimumtemperatuur ligt rond de 4 graden. Naar de ochtend toe is de wind overwegend zuidoost. 

Morgen is het net zo'n dag als vandaag maar dan een paar graadjes warmer. Wat bewolking, wat zon en in het noorden kan een buitje vallen. 

Bewolking tussen de boom door (Foto: _UserName_)
Bewolking tussen de boom door (Foto: _UserName_)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.