FOK! Wat een weer: bewolking

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Vanochtend zijn er wolkenvelden aanwezig waaruit vooral in het zuiden en oosten wat regen valt. In het midden en oosten komt lokaal mist voor, in het midden is lokaal sprake van dichte mist. In de middag breekt de bewolking op steeds meer plaatsen, maar in het zuiden komen dan wel enkele buien tot ontwikkeling, lokaal is daarbij onweer mogelijk. De maximumtemperatuur ligt tussen 14°C in het zuidwesten en 17°C in het noordoosten. De zwakke, aan zee matige wind komt uit richtingen tussen noord en oost en kan in de middag tijdelijk van zee waaien.

Komende nacht zijn er flinke opklaringen, vooral in het zuiden ontstaan enkele mistbanken. De minima liggen rond 4°C. De wind is zwak en komt uit een overwegend noordoostelijke richting.

Dinsdag overdag zijn er zonnige perioden. In het noorden ontstaat een enkele bui. De maxima liggen tussen 14°C aan de westkust en 18°C plaatselijk in het oosten. De wind is overwegend zwak en komt uit een noordelijke richting. (bron: KNMI)

Het was goed vertoeven in de natuur (Foto: _UserName_)
Het was goed vertoeven in de natuur (Foto: _UserName_)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.