Bekijk je eigen huis met Benelux-update MS Flight Simulator

Er is een nieuwe update uit voor Microsoft Flight Simulator die meerdere landen toevoegt om overheen te vliegen. Het betreft Nederland, België, Luxenburg en Frankrijk. Uiteraard zijn er weer genoeg indrukwekkende herkenningspunten te zien in de verschillende landen.

De update, genaamd World Update 4, brengt ook verbeterde 'digital elevation data' en allerhande visuele en logsitieke verbeteringen voor de 100 extra vliegvelden die worden toegevoegd. Meer dan 100 landmarks en POI's hebben een speciale behandeling gekregen, met legio te bewonderen kastelen, kathedralen, musea, monumenten, paleizen, bergen, bruggen, dammen, stadia en ga zo maar door. Ook zijn er twee nieuwe activiteiten toegevoegd: een 'landing challenge' in La Salette en een 'bush trip' in de Pyreneeën en de Alpen.

World Update 4 is gratis voor alle gebruikers. Microsoft Flight Simulator is beschikbaar via de Windows 10 store (ook via Game Pass) en op Steam. De game komt in de zomer van dit jaar ook naar Xbox Series X|S. Bekijk onderstaande trailer voor een imposant voorproefje.