FOK! Wat een weer: wolkenvelden maar.. Droog!

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Er zijn wolkenvelden en in het noordoosten komt eerst nog een enkele (winterse) bui voor. De maxima liggen rond 8°C. De wind draait naar zuidwest en neemt toe naar matig, aan de kust vrij krachtig en op de Wadden mogelijk krachtig.

Komende nacht komen er in het noordwesten wolkenvelden voor. Elders is het overwegend helder, op wat hoge bewolking na. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De minima lopen uiteen van 6°C in het noordwestelijk kustgebied tot net boven het vriespunt in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig, langs de kust vrij krachtig en in het Waddengebied krachtig.

Vrijdag overdag is er in het noorden veel bewolking waaruit af en toe lichte regen kan vallen. Elders is er vooral sluierbewolking waar de zon af en toe doorheen komt en blijft het droog. De maxima lopen uiteen van 7°C in het Waddengebied tot lokaal 13°C in het zuiden, bij een matige west- tot zuidwestenwind. (Bron: KNMI)

 

Het scholtenburgpark in Winterswijk onder de bewolking (Foto: _UserName_)
Het Scholtenburgpark in Winterswijk onder de bewolking (Foto: _UserName_)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.