Eerste trailer voor The Suicide Squad

Voor The Suicide Squad, het vervolg op Suicide Squad uit 2016, is de eerste trailer vrijgegeven. Hierin zien we een 'lichtere toon' zoals die er ook leek te zijn in de trailer voor de vorige film, maar gezien de reputatie van filmmaker James Gunn kunnen we hier wellicht meer op vertrouwen.

Gunn, die voor Disney de Guardian of the Galaxy-films maakte, was daar korte tijd ontslagen vanwege uitspraken die hij in het verleden op Twitter heeft gedaan. Hoewel hij sindsdien alweer opnieuw aangenomen is en een derde film in de Marvel-serie maakt, heeft hij in de tussentijd bij de buren van DC zitten spelen. Het resultaat: een nieuwe film over Task Force X en een spin-off serie, Peacemaker, die in januari op HBO Max verschijnt.

In de trailer wordt het team weer bijeen geraapt, nu met een aantal nieuwe leden, om een nieuwe missie uit te voeren. De trailer geeft ook een hint naar wie de Big Bad kan zijn, maar dat zullen we hier niet spoilen. De trailer is 18+, dus klik hieronder vooral even door als je 'm wil zien.

The Suicide Squad, met Margot Robbie, Idris Elba, John Cena, Joel Kinnaman, Jai Courtney, Peter Capaldi, David Dastmalchian, Daniela Melchior, Michael Rooker, Alice Braga, Pete Davidson, Joaquín Cosio, Juan Diego Botto, Storm Reid, Nathan Fillion, Steve Agee, Sean Gunn, Mayling Ng, Flula Borg, Jennifer Holland en Tinashe Kajese, Sylvester Stallone en Viola Davis, is, bij afwezigheid van lockdownmaatregelen, vanaf 5 augustus te zien in de Nederlandse bioscopen.