Laatste kans: FOK! F1-manager sluit vanavond

Vanmorgen werd in Bahrein de eerste vrije training verreden voor de opener van het Formule 1-seizoen. Door de coronacrisis zijn de F1-regels en -auto's nagenoeg gelijk aan het vorige seizoen, maar het blijft afwachten welk team het in de wedstrijd goed gaat doen. Als manager van je eigen team bij de FOK! Formule 1-manager kan je je eigen team opstellen om zo punten te scoren met de kwalificatie en de race.

Je hebt alleen niet te veel tijd meer. Vanavond om 23.59 uur worden alle teams vastgezet en kan je niet meer wisselen voor de eerste race. Zorg ervoor dat je team volledig maakt bij het teammanagement als je dat nog niet gedaan hebt.

Heb jij je team al ingevuld? Mooi zo! Dan weet je in ieder geval zeker dat je dit weekend punten kan scoren in de FOK! Formule 1-manager. Maar weet je het echt wel zeker dat dit de juiste combinatie is.. Je kunt tot vanavond 23.59 uur nog je team wijzigen!

Als je je nog niet hebt ingeschreven, doe dat dan alsnog! Inschrijven kan via deze linkWil je meespelen, maar heb je nog geen account op FOK!? Registreer je dan hier!

We wensen je veel plezier met het seizoen 2021 van de FOK! Formule 1-manager!

Max Verstappen tijdens de vrije training in Bahrein (Bron: Getty Images / Red Bull Content Pool)
Max Verstappen tijdens de vrije training in Bahrein (Bron: Getty Images / Red Bull Content Pool)