FOK! Wat een weer: wolkenvelden maar overwegend droog

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Vanochtend is het bewolkt en in Limburg kan er eerst nog wat lichte motregen vallen. In de middag komt de zon vooral in het midden en zuiden af en toe tevoorschijn en is het vrijwel overal droog. De middagtemperatuur varieert van 7°C in het noorden tot 9°C in het zuiden. De noordwestenwind is matig, in de kustprovincies af en toe vrij krachtig. Vlak aan zee is de wind vrij krachtig, aan de noordkust eerst af en toe krachtig.

In de nacht naar maandag zijn er wolkenvelden, waar mogelijk lokaal wat lichte regen uit valt. Niet overal is het bewolkt en waar het langduriger opklaart kan een enkele mistbank ontstaan. De minimumtemperatuur loopt uiteen van lokaal 1°C in opklaringen tot ca. 5°C aan zee. De wind draait geleidelijk naar west tot noordwest en neem af naar zwak tot matig.

Maandagochtend overheerst de bewolking, in de loop van de dag breekt de zon af en toe door. Het is overwegend droog, maar lokaal kan het even licht regenen. De middagtemperatuur komt uit op 8 à 9°C. De noordwestelijke wind is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

DJMO liep gisteren van Nunspeet naar 't Harde  (Foto: FOK!)
DJMO liep afgelopen week van Nunspeet naar 't Harde (Foto: FOK!)


Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.