FOK! Wat een weer: fris en regenachtig

weerbanner (Foto: FOK.nl)

De ochtend begint bewolkt en overwegend droog. Van het westen uit begint het in de loop van de ochtend echter te regenen. Deze zone breidt zich in de middag verder over het land uit, maar bereikt het noordoosten waarschijnlijk niet. De middagtemperatuur ligt rond 7°C. De noordwestenwind is matig. In de middag neemt de wind van het zuidwesten uit af naar zwak en wordt dan in het zuidwesten veranderlijk. In de avond wordt de wind noordelijk.

Komende nacht is het bewolkt en regent het van tijd tot tijd. Later in de nacht wordt het van het noorden uit droger. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 5°C aan zee tot 2°C in het oosten. De noordwestelijke wind is overwegend matig, in de loop van de nacht wordt de wind langs de westkust krachtig.

Woensdag overdag is er veel bewolking en vallen er met name in het zuiden van het land eerst nog enkele buien. In de loop van de ochtend breekt de zon soms ook door. In de middag en avond neemt van het noorden uit de kans op regen of enkele buien weer toe. De middagtemperatuur ligt rond 8°C. De noord- tot noordwestenwind is matig, aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig en aan de westkust soms mogelijk krachtig. (Bron: KNMI)

Wolken en zon (Foto: FOK!)
Wolken en wat zon. (Foto: FOK!)


Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.