Uitslag ADO Den Haag - Heracles Almelo

ADO Den Haag ziet de hoop op handhaving steeds verder uit het zicht verdwijnen. In de thuiswedstrijd gingen de Hagenezen met 1-2 onderuit tegen Heracles Almelo.

Bij de rust stond het nog 0-0 tussen de beide ploegen. In de tweede helft kwam ADO Den Haag nog wel op voorsprong, al hadden ze daarbij wel de hulp nodig van Heracles. Uit een voorzet van Vincente Besuijen maakte Noah Fadiga een ongelukkig eigen doelpunt.

Lang kon ADO niet genieten van de voorsprong, want vier minuten na de openingstreffer was het alweer gelijk via Sinan Bakis. Rai Vloet werd matchwinner met zijn schot van afstand, waarbij doelman Martin Fraisl zich de goal mocht aanrekenen.

Door de 1-2 nederlaag tegen Heracles en de winst van Willem II eerder op de dag lijkt degradatie voor de Hagenezen onvermijdelijk. Het verschil met de nummer zestien (Willem II), de positie die recht heeft tot deelneming aan de nacompetitie, is inmiddels opgelopen naar zes punten en daarbij heeft ADO Den Haag ook nog een slechter doelsaldo dan de Tilburgers.

ADO Den Haag

1 - 2

Heracles Almelo

 68' Fadiga (eigen doelpunt)    72' Bakis
 83' Vloet
 
 Gele kaart: Familia-Castillo, Vejinovic,v.Ewijk, Adekanye,Mokhtar, Kramer, (ADO Den Haag), Azzaoui, (Heracles Almelo)
 
Stadion: ADO Den Haag Stadion, Den Haag
Toeschouwers: 0
Arbiter: Martens
 
Opstelling:   Opstelling:
Fraisl
v.Ewijk
Amofa
Pinas
Familia-Castillo (Del Fabro/89)
Vejinovic (Gomelt/63)
El Khayati (Mokhtar/62)
Goossens (Arweiler/81)
Besuijen
Kramer
Kishna (Adekanye/63)
  Blaswich
Fadiga
Rente
Pröpper
Quagliata
Schoofs
Vloet
De la Torre (Knoester/90 1)
Bakis (Kutucu/81) Azzaoui (Kiomourtzoglou/81)
Burgzorg