Volgende week nieuws over status Dying Light 2

Via het officiële Twitter-kanaal van Dying Light 2 kwam een paar uur geleden naar buiten dat er wat te vertellen valt over de ontwikkelingsstatus van de geteisterde zombie-survivalgame. We zullen daarvoor nog wel even moeten wachten tot volgende week woensdag.

Dying Light 2 is al een aardige tijd in ontwikkeling maar sinds de veelbelovende gameplay-demo in 2019 zijn er zorgelijke berichten over de ontwikkeling naar buiten gekomen. Zo werd de game begin 2020 voor onbepaalde tijd uitgesteld en besloot Techland de samenwerking met prominent game-schrijver Chris Avellone te verbreken nadat deze in opspraak kwam wegens aanranding.

Verder werd enkele maanden geleden aangekondigd dat één van de art directors na 21 jaar dienstverband de studio had verlaten, al verklaarde Techland later zelf dat deze positie al in 2019 was overgenomen door een andere medewerker.

Het is te hopen dat er volgende week weer eens goed nieuws te horen is, zoals een releasedatum of een nieuwe trailer. Mocht je hem destijds gemist hebben, bekijk de voortreffelijke beelden van 2019 dan hieronder nog even terug.