Nooit-geneukte chick bevallen van dochter

Nicola Moore heeft de verrassing van haar leven gehad. De destijds 20-jarige Engelse heeft namelijk een meisje uitgepoept. Dit terwijl zij tot ver in de zwangerschap nog nooit was geneukt.

Geen idee waarom, maar ineens komt de inmiddels 28-jarige Nicola met het verhaal naar buiten. Inmiddels heeft ze een kerngezonde dochter van acht lentes. Een meisje dat als een cadeautje kwam, want de milf in kwestie zegt namelijk onbevlekt te zijn ontvangen.

Hoewel de dame uit Portsmouth tijdens de zwangerschap gewoon een vriend had, had de kloeke ridder nog nimmer het genoegen gehad zijn jonckvrouwe met zijn paarsgepunte lans te doorboren. Nicola was namelijk snaarstrak. Wat de beste man ook probeerde, de hemelpoort van zijn vriendin bleek een onneembare vesting.

Uiteindelijk bleek de Britse te lijden aan vaginisme, een aandoening die een op de vijfhonderd vrouwen treft. Hierbij trekken de vaginale spieren onwillekeurig samen, en wordt het onmogelijk de punani te betreden. Nicola had dan ook nog nooit een tampon gebruikt of een uitstrijkje gehad. Bovendien was ze nog nooit ontmaagd.

Gelukkig was de jongedame nog wel inventief genoeg om haar vriend op andere manieren te plezieren. Zonder penetratie dus. De schok was dan ook groot toen ze op haar werk een positieve zwangerschapstest wist te plassen.

"Op mijn achttiende kreeg ik een relatie met de vader van mijn dochter", vertelt Nicola aan Britse media. "We begonnen gemeenschap te hebben, omdat hij een aantal jaren ouder was en meer ervaren. We deden ons best, maar het bleek onmogelijk. Ik begreep er niets van. Het was net alsof hij telkens tegen een stenen muur botste."

De Britse besloot naar de huisarts te gaan, maar die verzekerde haar dat er niets aan de hand was. Wanneer ze echter zwangerschapskwalen begon te vertonen, besloot ze een zwangerschapstest te ondergaan. Toen deze positief bleek te zijn, begon ze zich af te vragen hoe ze in godsnaam ooit zwanger was geraakt.

"Ik was bang dat mijn vriend zou denken dat ik was vreemdgegaan. Gelukkig heeft hij geen seconde aan me getwijfeld. Vrienden noemen me nu nog altijd gekscherend 'Maagd Maria'."

Hoewel de artsen het voorval eerst naar het rijk der fabelen verwezen, bracht een second opinion aan het licht dat Nicola mogelijk zwanger is geraakt tijdens het voorspel. Hoewel het extreem zeldzaam is, kunnen dappere zwemmertjes toch een eitje hebben bereikt. Uiteindelijk is de vrouw in kwestie in de vijfde maand van de zwangerschap uiteindelijk alsnog haar vliesje kwijtgeraakt.