FOK! Wat een weer: Overwegend bewolkt.

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Het is overwegend bewolkt, in het zuiden komen enkele opklaringen voor. Het blijft op de meeste plaatsen droog, alleen in het uiterste noorden kan in de loop van de avond wat lichte regen vallen. In de noordelijke helft is de wind west tot noordwest en zwak tot matig. In de zuidelijke helft is de wind noord tot noordwest en meest zwak.

Vannacht overheerst de bewolking en valt in het noorden lokaal wat lichte regen. In het (uiterste) noordoosten klaart het waarschijnlijk op en kan er (dichte) mist ontstaan. De minimumtemperatuur ligt rond 4°C, in eventuele opklaringen in het noordoosten kan het nog licht vriezen. De westelijke wind is zwak, aan zee soms matig.

Morgen overdag is er veel bewolking, in het zuidoosten kan de zon soms nog even doorbreken. In de middag wordt de bewolking geleidelijk dikker en gaat het van het noordwesten uit regenen, in Brabant en Limburg blijft het nog tot de avond droog. De temperatuur loopt op tot ca. 6°C. De wind draait naar het zuidwesten en is zwak tot matig. (Bron: KNMI

Zonsondergang bij station Wormerveer (Foto: DJMO)
Zonsondergang bij station Wormerveer (Foto: DJMO)


Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.