Mary Skelter Finale komt naar het Westen

NIS America heeft de Westerse release van Mary Skelter Finale aangekondigd. De game komt ergens in de herfst uit voor PlayStation 4 en Nintendo Switch.

De Mary Skelter-trilogie begon in 2016 om in games en novels een compleet verhaal te vormen. De game-trilogy bestaat uit Mary Skelter: Nightmares, Mary Skelter 2 en loopt tot een eind in deze Mary Skelter Finale.

Het verhaal begon in een levende gevangenis voor mensen, 666 meter onder de grond. Iets verscheen er decennia geleden en maakte wezens die Marchen en Nightmares die door de gevangenis stennis schopten. Een groep gevangenen, Jack en de Blood Maidens, zijn reïncarnaties van sprookjes die durfden te ontsnappen. Maar eenmaal buiten zagen ze duizenden lijken doordrenkt in een zee van bloed. Er stonden wezens bekend als Massacre Pink glimlachend bij. Nu trekt een sinister zwevende gevangenis in de lucht de aandacht.

In Mary Skelter Finale kun je meer te weten komen door de achtergrondverhalen van Jack en diverse Blood Maidens. Een nieuwe gameplayfeature zijn de 'Insectmare'. Dit zijn nachtmerries die op de camera gaan kleven zodat je een stuk minder van de gevechten ziet. Ook geven ze debufs aan je personages. De game bevat de digitale versies van de novels, zodat je helemaal bij kunt lezen. Heb je de vorige games niet gespeeld dan is er de "Before Story" modus, waarin je bijgekletst wordt over wat er eerder gebeurd is.