De Sims 4 krijgt Kits-collecties

Electronic Arts en Maxis introduceren Kits in De Sims 4, waarmee spelers kunnen kiezen uit nieuwe samengestelde inhoud in de vorm van minicollecties.

Met Kits kunnen spelers aanpassen hoe ze met hun sims spelen door Kits te mixen en matchen op de manier die bij hun stijl past. Kits bestaan uit items zoals outfits, decor- en verhaalopties, en zijn verkrijgbaar voor € 4,99 per stuk. Het is dus een extra manier om nieuwe content te krijgen, naast de al bestaande gamepacks, expansions en stuff packs.

De kits waarmee Electronic Arts begint:

  • Retro Outfit Kit: deze op de jaren 90 geïnspireerde modekit bevat items waarmee spelers hun sims in retro-looks kunnen uitrusten. Met nostalgische kleuren, patronen en trendy silhouetten kunnen spelers de mode van hun sim aanpassen met bijgewerkte alledaagse klassiekers en sportkleding.
  • Landelijke Keuken Kit: brengt charme en comfort in de keuken. Met een compleet nieuwe set vintage werkbladen, eilanden, kasten en mix-en-match decor en materialen kunnen spelers een landelijke keuken voor hun sim bouwen.
  • Alles Aan Kant Kit: in deze geheel nieuwe verhaalset veroveren je Sims het stof en maken ze in stijl schoon met nieuwe (hand)stofzuigers, terwijl ze nieuwe beloningen ontvangen en nieuwe ambities vervullen.