Jochie neukt bloedmooie juf van 27

De politie van Lauderdale County, een plaatsje in de Amerikaanse staat Alabama, heeft vorige week ene Ashton Alana McCluskey in de boeien geslagen. De 27-jarige wiskundelerares heeft zich namelijk meerdere malen laten uitwonen door een minderjarig ventje. In tegenstelling tot veel andere berichten van deze strekking, is de docente in dit verhaal zeker geen lelijkerd.

McCluskey, een blond mokkel dat zich nog enkele jaren heeft ingezet als cheerleader van de Universiteit van Alabama, is in 2017 aan dezelfde universiteit afgestudeerd als docente. Inmiddels is zij alweer drie jaar gelukkig getrouwd. Desondanks kwam zij blijkbaar toch iets tekort in haar huwelijk, want ze heeft zich onlangs enkele malen klaargereden op de snoeiharde spermaspeer van een scholier op Brooks High School in Killen.

Saillant detail: de scholier in kwestie blijkt de zoon van een politieman. Het duurde dan ook niet lang of de affaire lekte uit. De lekkere lerares besloot zich dan ook zelf te melden op het politiebureau, alwaar zij op borgtocht is vrijgelaten.

McCluskey was al drie jaar als docente Wiskunde verbonden aan de middelbare school in Killen. Uiteraard is zij direct op staande voet ontslagen. Indien zij schuldig wordt bevonden, kan ze voor maximaal twintig jaar op water en brood worden gezet.