Uitslag Heracles Almelo - FC Twente

Heracles Almelo en FC Twente hebben in een onderling duel gelijkgespeeld. De derby van het oosten eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Heracles kende een prima start toen Vloet scoorde na een door Pierie van richting veranderd schot. Nog binnen het kwartier kwam Twente echter weer op gelijke hoogte. Ditmaal veranderde Pröpper een schot van richting waardoor Menig scoorde. In de rest van de eerste helft kwamen beide ploegen niet meer in de buurt van een doelpunt.

Vlak na rust was het Heracles dat weer op voorsprong kwam, Vloet schoot raak. Ook nu kon het hier niet lang van genieten, Danilo scoorde de gelijkmaker. Wederom volgde na de doelpunten een tegenvallende helft. Alleen Burgzorg was dichtbij een doelpunt,maar frommelde de bal, oog