FOK! Wat een weer: kans op mist

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Met uitzondering van het zuidoosten komt op veel plaatsen mist voor die hier en daar verkeersbelemmerend is met een zicht van minder dan 200 meter. In de loop van de ochtend trekt de mist op naar lage bewolking die met name in de noordelijke helft hardnekkig zal zijn. Vooral in het zuiden is er vandaag ook zon. Daar wordt het vanmiddag 10°C, onder de bewolking circa. 6°C. De wind is zwak tot matig en komt uit een noordoostelijke richting.

Vanavond en komende nacht breidt de bewolking boven het noorden zich verder naar het zuiden uit. Bovendien is het nevelig en lokaal mistig. De minimumtemperatuur ligt rond 2°C. De wind is zwak tot matig uit oost tot noordoost.

Maandagochtend is het overal grijs met aanvankelijk lokaal mist. In de middag breekt de zon van het oosten uit door, hoewel het uiterste noorden waarschijnlijk bewolkt blijft. De middagtemperatuur loopt uiteen van 6°C op de Wadden tot 10°C in het zuiden. De oostelijke wind wordt overal matig. (Bron: KNMI)

  

Zie de zon schijnt door de bomen (Foto: DJMO)
Zie de zon schijnt door de bomen (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.