Uitslag ADO Den Haag - RKC

ADO Den Haag heeft op eigen veld niet kunnen winnen van RKC. In Den Haag werd het een doelpuntloos gelijkspel.

ADO kreeg al na vier minuten de beste kans van de wedstrijd. Ricardo Kishna kreeg na doorkoppen van Michel Kramer de bal voor zijn voeten, maar de aanvaller van ADO Den Haag knalde bal echter keihard op de lat. Ook Bobby Adekanye kreeg een kans, maar die wist hij niet te benutten.

RKC Waalwijk, dat voor rust een goal van Thijs Oosting door buitenspel zag worden afgekeurd, kwam na beter in het spel. Alleen tot grote kansen leidde dat niet en bleef het in de degradatieduel tussen beide ploegen 0-0. Door het resultaat blijft het verschil tussen ADO en RKC acht punten in het voordeel van de Waalwijkers.