FOK! Wat een weer: Droog, zeer zacht en geleidelijk meer zon

winterbanner

Vanochtend overheerst op veel plaatsen de bewolking. In de loop va de dag breekt van het zuiden uit de zon op steeds meer plaatsen goed door. Het wordt (zeer) zacht met middagtemperaturen die liggen tussen de 11°C in het noordwesten en 18°C in het zuidoosten van het land. De zuid- tot zuidwestenwind wordt matig en mogelijk vrij krachtig langs de noordwestkust.

Komende nacht zijn er opklaringen en ligt de minimumtemperatuur rond 9°C. De zuidelijke wind is matig, aan zee en boven het IJsselmeer af en toe vrij krachtig, in het Waddengebied mogelijk krachtig.

Woensdag overdag wordt het vrij zonnig. Met een maximumtemperatuur die uiteenloopt van 15°C in het noorden tot ca. 19°C in het zuidoosten wordt het bijzonder zacht. De zuidelijke wind is overwegend matig, in het noordwestelijk kustgebied (vrij) krachtig. (Bron: KNMI)

 

Avondzon langs de snelweg  (Foto: DJMO)
Avondzon langs de snelweg (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.