I-No rockt in Guilty Gear Strive

Bandai Namco en Arc System Works maken bekend dat I-No het vijftiende en laatste personage is in het roster van Guilty Gear Strive bij de release van de game. Wat meteen impliceert dat er nog wat DLC aan zit te komen na release.

I-No, de tijdreizende muzikante, is de laatste die zich aansluit bij het roster van Guilty Gear Strive. Nadat haar wegen gescheiden waren met That Man en Raven zet I-No haar avontuur verder met Marlene, haar elektrische gitaar, waarmee ze zowel krachtige geluidsgolven kan produceren als haar vijanden tegen de grond kan slaan.

Pre-orders zijn beschikbaar via de PlayStation Store en pc. Eigenaren van de PlayStation 4-versie kunnen gratis upgraden naar de PlayStation 5-versie. Guilty Gear -Strive- verschijnt op 9 april 2021 voor PlayStation 4, PlayStation 5 en pc. Spelers die de Deluxe en Ultimate Edition aanschaffen zullen reeds toegang krijgen tot de game vanaf 6 april 2021. In die Early Access zijn dertien van de vijftien personages speelbaar. Enkel de proloog van de Story mode zal voor release speelbaar zijn. Tijdens Early Access zijn de online modi niet beschikbaar.